Drømmejobben AKA Digital Manager at Catcuddlers.cat

Hvis jeg kan velge fra øverste hylle vil jeg få betalt for å kose med kattunger og hundevalper hele dagen. Jeg skulle startet som digital manager hos Catcuddlers.cat, og jobbet meg opp til å bli CEO, før jeg selvfølgelig hadde førtidspensjonert meg og levd late dager på stranden med GT i hånden, og katt på fanget. Hadde passet meg ypperlig, men jeg tror ikke det er så himla realistisk at det gjør noe, selv om det er i kattegorien (hehe) drømmejobben.

Men jeg elsker jo analyser.

Jeg vet ikke hva drømmejobben min er, hva stillingen heter, eller om den i det hele tatt finnes enda. Men jeg vet at jeg elsker å se på forskjeller, utvikling, måle ting opp mot hverandre og sette det i system. Jeg elsker analyser. Og jeg digger å jobbe med sosiale medier. Sitte å tweake på små detaljer til resultatet er tilnærmet perfekt.

Jeg storkoser meg når jeg får lov til å planlegge ukene fremover for Facebook- og Instagramprofilene på jobb. Når jeg komponerer nye tekster, og går tilbake i arkivet for å hente ut tekster som tidligere har fungert for å prøve en gang til.

Så når jeg blir stor!

Forhåpentligvis om 2 år når jeg fullfører bacheloren min, får jeg en jobb hvor jeg kan gjøre dette. En jobb hvor jeg får planlegge og organisere, utvikle innhold, og sitte i ettertid å analysere. Se på hva som fungerte og ikke, og hvorfor. Hvor gøy er det ikke å finne ut HVORFOR noe fungerer og ikke?! Det er fader meg musikk i mine ører.

Får jeg gjøre dette for en bedrift på deres digitale kanaler hadde det vært supert. Om jeg får ansvar for sosiale medier hadde det vært perfekt. Og hvis bedriften på toppen av det hele lar meg sitte med katt på fanget og hund ved føttene mens jeg jobber, er jeg i himmelen.

Her viser jeg forøvrig mine ekstremt gode Photoshopskills. Hvilket jeg også syns er gøy. Jeg er dritflink, ansett meg! (Disclaimer: Jeg er faktisk litt flinkere enn dette.)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *