Stuntreporter under 4DX-lansering

For en liten stund siden, nærmere bestemt 10. mars, fikk jeg gjøre noe sinnsykt kult. Jeg fikk nemlig den store æren av å være Snapchatreporter for markedsavdelingen i Nordisk Film Kino, og dekket åpningen av Nordens første 4DX-sal på Ringen kino her i Oslo.

Jeg er jo ganske klein av meg.

Eller jeg føler veldig på at jeg blir en klein versjon av meg selv med en gang jeg kommer på internett. Og det tror jeg skinner igjennom i starten av storyen jeg lagde. Men så fant jeg ut at fuck it – I’m just gonna embrace my kleinness! Og det gjorde jeg. Like klein som det å se Paradise Hotel med foreldre, langet jeg ut om hvor kult det er med 4DX.

Neida.

Jeg var kanskje ikke like klein som jeg selv følte det der og da, men det var litt utenfor komfortsonen i starten. Visst hadde jeg lyst til dette, råkul oppgave, men jeg var skikkelig nervøs. Men så gikk det over til å bare være dødsgøy relativt fort. Og da gikk alt så mye lettere.

Ser vi bort i fra at jeg dreit meg ut på den ene snappen som forklarer hva 4DX faktisk er, gikk det strålende. Klarte å fjerne lyden på snappen før jeg postet. Beginners mistake, I guess. Men da lærte jeg jo det også.

Men jeg kan jo forklare det kort og godt i tekstform: 4DX-formatet gjør at du utnytter alle sansene dine når du er på kino. Ikke bare er bildet som oftest i 3D, men setene beveger seg i takt med bevegelsene på skjermen. I tillegg kan du få ei litta regnskur over deg eller vind i håret. Du oppleve både lyn og tåke i salen, og bli kilt på beina. Det er rimelig kult, altså. Jeg var skeptisk, men nå er jeg frelst. 

Det er altså nordiskfilmkino på snap.

Om noen vil følge med videre. Det er ikke jeg som styrer showet hver dag altså, men jeg har mine gjesteopptredener. I mellomtiden er det noen flotte kollegaer på markedsavdelingen som har hovedansvaret.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *