Hvordan promotere debutsingel?

Noe av det beste med å studere ved Westerdals er kombinasjonen av forskjellige studieretninger på ett sted, og at man får jobbe på tvers av disse. Til høsten skal vi jobbe mye med avdeling for teknologi, og det gleder jeg med veldig til. Lære masse om disse tekniske greiene jeg ikke kan så mye om. Inntil nå har vi ikke hatt så veldig mye samarbeid med andre linjer, sånn offisielt, men jeg har jo jukset litt. Jeg kjenner nemlig ei knakandes bra dame på populærmusikk, og hun trengte litt hjelp i forbindelse med sin debutsingel.

Så da var det bare å brette opp ermene.

Den siste måneden har jeg hjulpet Diana med promotering av singelen på sosiale medier. Budsjett er satt opp, kontrakt er skrevet, og innlegg er postet. Vi prøver oss litt frem sammen, trykker på knappene og ser hva som skjer. Og det er dritgøy.

Jeg er jo absolutt ikke ferdig utlært enda, og har derfor ingen fasit til tittelen her, men da er det gull å kunne samarbeide med andre linjer. Få testet ut de spennende funksjonene i Ads Manager som gjør alt mulig. Tilegne meg hands on erfaring, ikke bare lese om det i en bok.

Og ikke nok med det!

Jeg har også fått bruk for mine tidligere tilegnede fotokunnskaper. Vi måtte jo ha en liten bildebank til prosjektet. Jeg var litt redd for at året i Australia skulle være bortkastet, en liten periode. Helt til jeg valgte å ta denne bacheloren i Digital Markedsføring, og ser verdien av å kunne ta litt bilder. Når jeg titter innom ledige stillinger innen DM ser jeg jo at folk vil ha folk som kan foto. Flaks for meg! Og mens jeg venter på å få litt mer kjøtt på markedsføringsbeinet forsøker jeg å holde ferdighetene vedlike, og utvikle meg, med småjobber som dette.

Men tilbake til Diana.

Hun er sykt flink. Og det sier jeg ikke bare fordi hun er en venninne. Hun er flink. Vi tok noen bilder i studio her før påske, det var første gang jeg hørte henne synge for real. Blown away. Gåsehud-feelgood-alt-på-en-gang. Noter det bak øret: Diana. Du kan høre hennes debutsingel, “Not Over You”, på spotify, for eksempel. Eller iTunes, Tidal og soundcloud.

1 Comment

  1. Emi lie May 12, 2017

    Juhu! Det blir spennende å følge med på, Santa Maria <3

    Reply

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *