Om meg

Signe Marie Cleveland

Det er navnet mitt, jeg er 26 år, og tar en bachelor i Digital Markedsføring ved Høyskolen Kristiania – avdeling Westerdals. Den startet jeg på høsten 2016, noe som vil si at jeg fullfører våren 2019. Jeg trodde det skulle stoppe der, men nå har jeg solgt sjela til djevelen nok engang, og starter på en master i Digital Business Systems høsten 2019. The show must go on.

Når jeg ikke stresser med skoleoppgaver og lesing, benytter jeg mesteparten av tiden min på jobb. Jeg jobber som digital rådgiver og operativ markedsassistent hos INEVO. Der jobber jeg blant annet jobber med kunder som Meet Ullevaal, i tillegg til interne prosjekter som INEVO Academy.

Du kan forøvrig ta en titt på min utdannelse og arbeidserfaring her.

Når livet ikke dreier seg om faglig påfyll

Utover jobb og skole, lever jeg det glade liv med gode venner. Vi tuller og tøyser, synger og danser, og det passer meg utmerket godt. Jeg har også startet opp igjen med sporten jeg drev med på mine yngre dager, karate, og forsøker å ta en yogatime eller to i uken. Jeg elsker både hunder og katter, og ga hunden min, Bart, en egen Instagram i sin tid. Han er dessverre ikke med oss lengre, men han var det herligste vesenet på jord.

De fleste jeg blir kjent med kan etter en stund fortelle meg at de syns jeg så skummel, streng og bitch ut i starten. Og jeg kan for så vidt forstå det når jeg kikker gjennom Instagram feeden min:

 

RBF – Resting Bitch Face. Kall det en sykdom, et syndrom, jeg får ikke gjort noe med det. Også må du bare tenke at jeg egentlig bare er Barts “Mom”, og driver med dette:

 

Litt mindre skremmende, ikke sant? Jepp.

Jeg tar altså ikke meg selv så alt for høytidelig, men jeg er seriøs i det jeg driver med. Etterhvert som nettsiden tar form og får litt mer innhold, håper jeg dette skinner litt mer gjennom min noe ironiske penn. Sjekk meg gjerne ut på LinkedIn og Instagram, har noen fine knapper her på høyre siden, og ta kontakt om det skulle være noe.